Livwell Folders - Livwell
Stel je vraag
x

Stel je vraag NL

Folders

Onze CORE-business is het aanbieden van de beste ergonomie voor jou.
Wij willen jullie dan ook steeds op de juiste manier informeren.

Ergonomie in je werkomgeving
is opgebouwd uit de volgende 3 stappen

1

Je hele lichaam zit op een stoel.
De stoel is dus het belangrijkst.

2

Je leunt op een tafel met je armen.
De tafel is dus het 2e belangrijkst.

3

Je gebruikt accessoires op de tafel.
Dit is het derde belangrijkst.

  1. Bewegen en actief blijven is belangrijk voor je fysieke gezondheid. Daarom dat je de SpinaliS-stoelen als de hoofd-ergonomie moet zien. Hiermee start je!  De SpinaliS-stoelen zijn stoelen die je laten afwisselen tussen activiteit en rust en toch een hoog comfortgehalte bieden. De SpinaliS-stoelen beschermen je onderrug voor 90% en je bovenrug voor 60%. Je bekijkt dus zeker eerst de SpinaliS-folder.

  2. Nadien denk je aan het meubilair.  Een tafel op de goede hoogte (bvb zit/sta-tafel) voor jouw lichaam zorgt ervoor dat je ook in combinatie met een SpinaliS-stoel je bovenrug kan beschermen voor 90%,wat een hoog resultaat is. We hebben voor jou de beste combinaties uitgezocht en verzameld in de Livwell folder. Al de produkten in deze folder kan je persoonlijk komen testen in onze showroom. Na de folder SpinaliS, kijk je dus best ook eens in deze folder.

  3. Wil je heel je kantoor uitrusten, dan kunnen wij je ook nog veel meer aanbieden. Hiervoor kijk je als laatste eens in de Swan folder. De foto’s en de uitleg in deze folder gaan je al heel veel verder helpen om je keuze te bepalen.
This site is registered on wpml.org as a development site.