Livwell Bij ons kan je terecht voor de meest ergonomische oplossing op jouw maat

Uw partner in ergonomie en dynamisch werken

Over ons

OVER Livwell

Livwell bvba is opgericht in 2006 omdat er veel mensen op zoek zijn naar een bureaustoel die echt kan helpen om hun rugpijn te verminderen of te vermijden. Echter op de markt vond men enkel passieve bureaustoelen.  Deze stimuleren je lichaam niet om te reageren tegen inzakking.  De mensen zakken door en krijgen last in nek en rug. Dit moest opgelost worden.

Daarom vonden Hans en Hilde het nodig om een bureaustoel te zoeken die echt helpt om rugpijn te verminderen .  Het is  logisch , hoe meer je beweegt, hoe minder last je hebt.  Een  echte actieve stoel helpt dus ook echt.  SpinaliS-stoelen activeren je spieren waardoor je minder inzakt en dus minder pijn hebt.

Dit is onze basis .  Het gaat niet enkel over beter zitten, maar ook over gezonder werken.  Zo is ons bedrijf ook sterk gegroeid in “dynamisch werken “.  Combineer je SpinaliS-stoel met een zit/sta-tafel en beweeg heel geregeld.  Zo voorkom je ongemakken en rugpijn.  Livwell bvba heeft hiervoor alle oplossingen in huis.  Maak een afspraak  en kom eens testen.  Welkom.

ONS TEAM

Hans De Keersmaecker
Zaakvoerder & eigenaar

Hans De keersmaecker, industrieel ingenieur, staat in voor verkoop, offertes, leveringen, ergonomische demo’s en dienst na verkoop. Ik help je met veel plezier verder.

Hilde Cools
Zaakvoerder & eigenaar

Hilde Cools, industrieel ingenieur, staat in voor de binnendienst verkoop, de planning, de organisatie van de leveringen en de telefonische dienst. Als je belt, krijg je haar aan de lijn.